Project inrichting en stoffering voor een:

kantoor of bedrijfsruimte

Gepersonaliseerde kantoor artikelen

Ontwerp en bestel kantoor artikelen in je eigen huisstijl.

[products limit="2" columns="2" orderby="id" order="ASC" visibility="visible"]

Wij zijn er voor jouw kantoor of bedrijfsruimte

Met project inrichting en stoffering

Onze vormgevers ontwerpen designs die perfect aansluiten bij jouw huisstijl. Hiermee toveren onze gecertificeerde monteurs snel en professioneel je bedrijfsruimte om tot een naadloze merkervaring voor personeel en klanten. Van stickers, tot folie, wraps en behang, wij gebruiken de beste materialen voor het beste resultaat. 

Akoestische oplossingen

Een productievere werkomgeving met minder afleiding door geluid dankzij akoestische wandpanelen, deskdividers en scheidingswanden. Alle producten kun je zelf ontwerpen of door ons laten voorzien van een design in jouw huisstijl. 

Gevelbekleding

Een herkenbare uitstraling van jouw bedrijfspand voor klanten met gevelbekleding. Onze weersbestendige gevelfolie en wraps voor gevelplaten gaan jaren mee en verkleuren niet in de zon. Onze ontwerper zorgt dat het resultaat perfect aansluit bij je bedrijf.

Melkglasfolie

Melkglasfolie voor jouw bedrijfsruimte om licht en afleiding tegen te gaan. We bekijken jouw ruimte, luisteren naar je wensen en onze vormgevers gaan aan de slag met een prachtig design wat snel en vakkundig op locatie wordt gemonteerd door gecertificeerde monteurs.

Paneelbekleding

Verven zonder verf. Wil jij jouw kantoor of bedrijfsruimte voorzien van een nieuwe, frisse en mdoerne uitstraling? Dan is onze paneelbekleding de oplossing om snel een strak resultaat te hebben met een lange levensduur. 

Isolerend raamfolie

Een duurzamer kantoorgebouw met een lagere energierekening. Onze isolatiefolie voor ramen houd de ruimte koel in de zomer en warm in de winter. Door de onzichtbare instalatie is dit perfect voor monumentale panden.

Intereurstickers

Een speels en modern interieur wat past bij het imago van jouw bedrijf. Met onze interieur en projectinrichting zorgen we dat klanten op locatie een naadloze merkervaring beleven met designs die passen bij je huisstijl. 

Ruim 10 jaar aan ervaring in huis

Met het ontwerpen en monteren van stickers, folies en wraps. 

Wij leveren kwaliteit

Een tevreden klant met een product wat jarenlang mooi blijft, dat is onze standaard. Daarom zijn we trots op onze behaalde keurmerken in de signbranche. 

Is jouw kantoor een productieve werkomgeving?

Lees onze blog met wetenschappelijk onderbouwde tips

Onze kennis over het stylen en inrichten van een productieve en duurzame werkomgeving delen we regelmatig op LinkedIn en onze blog. We onderzochten laatst hoe jij met wetenschappelijk onderbouwde tips de productiviteit van werknemers op jouw kantoor kunt verhogen.

Dit vinden onze klanten

Fijne dienstverlening, meedenkend en vooral heel klantvriendelijk. Voor een ieder aan te raden!

Kevin van Esch

Super goed geholpen door Stan. Kregen goede feedback over onze bestelling door Nathalie qua design en de bestickering was snel geregeld. Top service!

Paul Foppele

Snelle en degelijke service, samen met persoonlijke aandacht. Dank!

Sjoerd K.

Mooie zaak waar je altijd welkom bent, vriendelijk personeel, nette afhandeling,goede kwaliteit stickers en andere artikelen

Marco van der Beek