Akoestische kantoor oplossingen 

Afleiding door geluidsoverlast kan zeer negatieve effecten hebben op de productiviteit van jouw werknemers. Help ze aan een rustige en productieve werkplek met akoestische kantoor oplossingen in de vorm van geluidsdempende panelen.

  • Akoestische bureau scheiders
  • Akoestische wandpanelen 
  • Akoestische plafondpanelen
  • Akoestische roomdivider
Vanaf € 150,- per paneel

Verhoog de productiviteit op jouw kantoor

Onze akoestische panelen bestaan uit een dikke laag akoestisch materiaal gemaakt van gerecyclede spijkerbroek vezels. Door de kwaliteit van het materiaal en de dikte kunnen de panelen geluiden absorberen vanaf 65% tot wel 90%. De panelen zijn beschikbaar in verschillende vormen. Onze akoestische deskdivider is bijvoorbeeld perfect voor plekken waarin veel telefoongesprekken worden gedaan. Akoestische scheidingswanden en akoestische wandpanelen zorgen ervoor dat het geluid op bepaalde plekken gedempt wordt. Plaats ze bijvoorbeeld bij de vergadertafel, of deel de ruimte op in kleinere werkplekken met de scheidingswanden voor minder geluidsoverlast.

Akoestische wandpanelen

Akoestische bureauschermen

Akoestische roomdivider

Akoestische plafondpanelen

Voor een productief kantoor

Akoestische panelen dempen geluidsgolven vanaf 65%. Wanneer je ze op de juiste plekken gebruikt kun je van jouw kantoor een rustige werkomgeving maken zonder een complete verbouwing.

Volledig in jouw stijl

Onze akoestische geluidspanelen zijn volledig te. personaliseren met een ontwerp wat past bij de huisstijl van jouw bedrijf. Onze vormgevers helpen je graag!

Budgetproof of premium

De panelen zijn beschikbaar in een budgetvriendelijke uitvoering met enkele laag akoestisch materiaal of premium paneel met dubbele laag akoestisch materiaal. 

Samenwerken

Vrijblijvend kennismaken met gratis advies afgestemd op jouw bedrijf
Laat het ons weten!

aan jouw kantoor?

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze diensten en producten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Hierin kunnen we je meer informatie geven over de beste oplossingen voor jouw kantoor, prijzen en mogelijkheden in design en montage. Kies zelf wat jij de makkelijkste manier vindt om contact op te nemen; via telefoon, mail, online chat of het contact formulier.