Isolerende raamfolie 

Een duurzamer en efficiënter kantoorgebouw met isolerende raamfolie. Goedkoper dan nieuwe ramen plaatsen en onzichtbaar aan de buitenkant. Hierdoor is het een perfecte oplossing voor monumentale panden.

 • Budgetproof verduurzamen
 • Snel gemonteerd door gecertificeerde monteurs
 • Voor een lagere energierekening en meer comfort op kantoor
 • Wij plaatsen de folie ook bij particulieren

Verduurzaam jouw kantoor met isolerende raamfolie

Wil jij jouw kantoor verduurzamen voor een kleine prijs? Isolerende raamfolie is een budgetvriendelijke verduurzamingsinvestering. Het folie verhoogt de isolatiewaarde van enkel glas tot 40%, wat ongeveer gelijk is aan het plaatsen van dubbele beglazing. Dubbel glas isoleert met de folie tot  28% meer. Met het isolerende raamfolie zitten jij en jouw werknemers in de zomer in een comfortabel en koel kantoor en in de winter in een warm kantoor. En dat natuurlijk ook nog eens voor een lagere energierekening. 

Thinsulate raamfolie voor het verduurzamen van kantoorpanden. Een budgetvriendelijke optie om te voldoen aan de wettelijk verplichte energie-eisen voor kantoren in 2023. Net zo efficiënt als dubbel glas.

Budgetvriendelijk

Isolerende raamfolie is een budgetvriendelijke oplossing in vergelijking met andere verduurzamingsinvesteringen.

Vanaf € 95,- per m²

Efficiënt

Het raamfolie geeft enkel glas bijna dezelfde isolatiewaarde als dubbel glas. Het houdt het kantoor koel in de zomer en warm in de winter met een lager energieverbruik. 

Onzichtbaar

Omdat het folie een neutraal uiterlijk heeft, blijft de uitstraling van jouw kantoor hetzelfde. Een perfecte oplossing voor het verduurzamen van monumentale panden.

Klaar om te besparen? 

Bereken hier hoeveel jouw verduurzaming ongeveer kost. 

Je ontvangt het resultaat direct in jouw mailbox.

  Soort pand

  Etage

  Bouwjaar

  Huidig glas (indien verschillende soorten, geef het meest voorkomende glas aan)

  Raam oppervlakte in ㎡

  Wil je in de toekomst geen mails van ons ontvangen? Dan kun je jezelf direct uitschrijven aan de onderkant van de mail met de prijsindicatie.

  Hoe werkt isolerende raamfolie? 

  Koel in de zomer

  Het isolerende raamfolie is voorzien van een UV werende laag aan de buitenkant. Deze laag blokkeert UV-straling en hitte waardoor je 's zomers in een comfortabel en koel kantoor productief kunt blijven werken. 

  Warm in de winter

  Aan de binnenkant van het isolerende raamfolie zit een hitte reflecterende laag. Dit zorgt er voor dat de warmte die je opwekt in jouw kantoor gereflecteerd wordt van het raam en dus in jouw kantoor blijft. 

  Dit vinden onze klanten

  Roomth kon snel leveren en plaatsen. Met de folie is ons kantoor van energielabel f naar c gegaan waardoor we alvast aan de energiewet voldoen voor kantoorpanden.

  Rachel van Dongen

  Het isolerende raamfolie is professioneel geplaatst. Het is bijna niet te zien wat voor mij een voordeel is van het folie t.o.v. nieuw glas plaatsen in mijn monumentaal kantoorgebouw.

  Aaron Dekkers

  Mijn kantoor werd altijd zeer warm in de zomer en mijn werknemers hadden hier last van. Met de isolatiefolie is dit gelukkig opgelost. We hebben een veel comfortabeler binnenklimaat op zonnige dagen.

  Martijn de Vries