Wij zijn Roomth

Onderdeel van Cornelissen Reclame

Het begon in 2008 met een eerste design uit de schuur in de achtertuin van Stan en Marieke. Inmiddels is het team uitgegroeid tot een jonge en enthousiaste groep mensen. Om meer te kunnen doen met onze passie voor het bouwen aan merken en bedrijfsruimtes hebben we Roomth opgericht; een afsplitsing van Cornelissen Reclame.  Met ons team hebben we ruim 10 jaar ervaring in huis met het ontwerpen en plaatsen van folie, wraps en stickers. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijfslocatie er representatief uitziet en perfect aansluit bij je huisstijl met folies, wraps en gepersonaliseerde kantoorartikelen.

Stan
Eigenaar en manusje-van-alles

Snelle service

Wij vinden goed niet goed genoeg. We streven ook naar zo snel mogelijk. Dit merk je in snelle reacties op al jouw vragen, maar ook een snelle afhandeling van jouw bestelling.

Rick
Monteert stickers, folies en wraps

Vernieuwend

We zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in stickers, folies en wraps. Nieuwe technieken en materialen maken we ons eigen zodat we jou kunnen voorzien met de nieuwste en beste producten.

Nathalie
Maakt alles mooier met design

Kwaliteit

Loslatende stickers en folies zul je bij ons niet tegenkomen. We werken met de beste materialen en garanderen je dat stickers en folies goed hechten en niet verkleuren.

Marieke
Regelt de papieren

Klantgericht

Jouw wensen staan bij ons centraal. Daarom steken we extra veel energie in het leveren van het juiste product wat aansluit bij jouw wensen. Wanneer er iets mis gaat, dan lossen we dat uiteraard netjes op.

Quinten
Altijd in voor een informatief praatje
Wil je meer over ons lezen? 

Lees onze blog en volg ons op LinkedIn voor meer info over onze producten, werkwijze en tips & tricks. 

Genoeg gezegd. Dit vinden onze klanten:

Fijne dienstverlening, meedenkend en vooral heel klantvriendelijk. Voor een ieder aan te raden!

Kevin van Esch

Super goed geholpen door Stan. Kregen goede feedback over onze bestelling door Nathalie qua design en de bestickering was snel geregeld. Top service!

Paul Foppele

Snelle en degelijke service, samen met persoonlijke aandacht. Dank!

Sjoerd K.

Mooie zaak waar je altijd welkom bent, vriendelijk personeel, nette afhandeling,goede kwaliteit stickers en andere artikelen

Marco van der Beek