Logo stickers op rol

(2 klantbeoordelingen)

vanaf 39,95

Ontwerp en bestel stickers op een rol van 25 meter lang. Kies uit de verschillende opties om jouw prijs te zien en start met ontwerpen.

{{nbd_fields['f1649836497133'].invalidOption}} is niet beschikbaar
- +
- + mm
Breedte: min 50 - max 150
Hoogte: min 50 - max 150
Ongeldige waarde
{{nbd_fields['f1652878069176'].invalidOption}} is niet beschikbaar
{{nbd_fields['f1652878359178'].invalidOption}} is niet beschikbaar

Controleer alstublieft ongeldige velden en hoeveelheid invoer of kies een andere combinatie!

Start met ontwerpen

×
Categorieën: ,

Logo stickers op rol

Bestel jouw logo stickers of productlabels op een handige sticker rol van 25 meter lang. Je kunt zelf de afmetingen en de vorm van de sticker bepalen tijdens het ontwerpen. Dit kan vanaf 5 cm bij 5 cm tot een formaat van 15 cm bij 15 cm. De stickers op rol zijn verkrijgbaar in verschillende materialen met verschillende toepassingen.

Easy DOT-folie stickers

Het meest gebruiksvriendelijke en bugdetproof materiaal is Easy DOT-folie. Deze stickers zijn voorzien van een noppenstructuur in de lijmlaag waardoor je de stickers makkelijk zonder bubbels kunt opplakken en eventueel hergebruiken.

Witte folie stickers

Onze witte foliestickers hebben een permanente lijmlaag en zijn waterafstotend waardoor ze binnen en buiten te gebruiken zijn. Ben jij een duurzame ondernemer? Kies dan voor het duurzame witte folie sticker-materiaal bij het ontwerpen van je product. Dit materiaal is zo ontworpen dat het goed te recyclen is tot grondstof om hergebruikt te worden.

Papieren stickers

Deze papieren FSC-gecertificeerde stickers hebben een permanente lijmlaag en zijn alleen binnen te gebruiken. De papieren stickers zijn scheurbaar en de papieren stickers met matte afwerking zijn ook te beschrijven.

Hulp nodig met het stickerontwerp?

Onze designer Nathalie helpt je met plezier aan een mooi stickerdesign wat past bij jouw bedrijf! Neem gerust contact op.

nathalie@roomth.nl
0183 – 513 854

Logo stickers op rol

2 beoordelingen voor Logo stickers op rol

  1. Paul F.

    Top productlabels!

  2. J. N.

    Ik heb de Easy DOT-folie stickers gekocht om mijn producten van logo te voorzien. De stickers werken fijn, vooral omdat je ze makkelijk opnieuw kunt plakken wanneer de sticker verkeerd zit. Ik raad ze aan!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.