Bereid je voor op de wetgeving kantoorgebouwen

Heb jij al een energielabel van c of hoger?

Vanaf 1 januari 2023 is energielabel c voor kantoorgebouwen verplicht. Voldoet jouw kantoor hier over twee jaar niet aan, dan kun je jouw deuren sluiten en riskeer je een boete van ruim € 20.000 euro. 

Isolerend raamfolie: een snelle en budgetproof oplossing

Met isolatiefolie kan een energielabel f kantoorgebouw al snel naar energielabel c. Zeker wanneer het gaat om een kantoorgebouw met enkel glas. Het folie verhoogt namelijk de isolatiewaarde van enkel glas met maar liefst 40%. Het resultaat is ongeveer gelijk is aan het plaatsen van dubbele beglazing. Ook dubbel glas kan met de isolatiefolie verbeterd worden. De isolatiewaarde gaat met de folie dan ongeveer 28% omhoog. 

Thinsulate raamfolie voor het verduurzamen van kantoorpanden. Een budgetvriendelijke optie om te voldoen aan de wettelijk verplichte energie-eisen voor kantoren in 2023. Net zo efficiënt als dubbel glas.

Efficiënt

De UV-werende laag houdt in de zomer het kantoor koel en comfortabel. In de winter zorgt de warmte reflecterende kant ervoor dat het kantoor warm blijft.

Snel geplaatst

Het folie wordt op de locatie aan de buitenkant van de ramen bevestigd door 3M en SIBON gecertificeerde monteurs. Het geeft dezelfde dag nog resultaat.

Budgetvriendelijk

Isolerend raamfolie is een budgetvriendelijke oplossing in vergelijking met andere verduurzamingsinvesteringen.

Vanaf € 150,- per m2

De berekentool voor het verduurzamen van jouw kantoorgebouw

Bereken hoeveel isolatiefolie voor jouw kantoor kost en ontvang het indicatieve resultaat direct in jouw mailbox

 

  Soort pand

  Etage

  Bouwjaar

  Huidig glas (indien verschillende soorten, geef het meest voorkomende glas aan)

  Raam oppervlakte in ㎡

  * Wanneer je verder geen mails van ons wilt ontvangen kun dit gemakkelijk onderaan de ontvangen e-mail uitschakelen. 

  Bespaar energie op jouw kantoor met Thinsulate raamfolie. Een budgetvriendelijke optie voor een duurzamer kantoorgebouw. E

  Benieuwd of isolatiefolie voor jouw kantoor de oplossing is?

  Neem gerust contact met mij op voor informatie en advies

   

  Dit vinden onze klanten van het isolatiefolie

  Roomth kon snel leveren en plaatsen. Met de folie is ons kantoor van energielabel f naar c gegaan waardoor we alvast aan de energiewet voldoen voor kantoorpanden.

  Rachel van Dongen

  Het isolerende raamfolie is professioneel geplaatst. Het is bijna niet te zien wat voor mij een voordeel is van het folie t.o.v. nieuw glas plaatsen in mijn monumentaal kantoorgebouw.

  Aaron Dekkers

  Mijn kantoor werd altijd zeer warm in de zomer en mijn werknemers hadden hier last van. Met de isolatiefolie is dit gelukkig opgelost. We hebben een veel comfortabeler binnenklimaat op zonnige dagen.

  Martijn de Vries